Sajam poslova i stručnih praksi – Јob Fair 2016 Niš

Udruženje studenata - BEST Niš, organizuje 7. i 8. marta osmi sajam poslova i stručnih praksi - Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!“ na Elektronskom fakultetu u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost direktnog kontakta sa kompanijama, takođe, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti saznaju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja i da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja.

Ove godine na sajamu će učestvovati 23 kompanije. Sajam ove godine ima, dva generalna pokrovitelja od kojih je jedan, već tradionainalno Microsoft, a drugi kompanija “ApexSQL”. Zlatni pokrovitelji sajma su: ,,Webelinx“, „INGsoftware“, „Veriest“ i „Edukaplus“. Još neki od učesnika su i „Endava“, „Johnson Electric“, „DYN TECH“, „Holcim“, „HTEC“, „Atessoft“, „enjoy.ing“ i mnogi drugi.

Kao i prošle godine biće organizovani intervjui za posao sa 4 kompanija učesnica, u pitanju su “Microsoft”, “INGsoftwer”, “Zuhlke” i “LEONI”.

Takođe će biti održan i koktel prvog dana sajma, na kome će zainteresovani imati priliku da se u opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima kompanija „Microsoft“, “ApexSQL” i “Edukaplus” i da im postave pitanja koja se tokom formalnih prezentacija čine suvišnim.

Pored prijava za prezentacije, intervjue i koktel, posetiocima sajma se pruža mogućnost da se prijave za radionice o javnom nastupu kao i o pisanju i uređivanju CV-a i LinkedIn profila. Radionicu o javnom nastupu će voditi Emilija Vacev – PR Studentskog Dnevnog Lista, dok će radionicu o CV-u i LinkedIn profilu „Budi profi – apdejtuj se“ voditi predavači Eduke plus.

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko našeg sajta, kako bi sebi obezbedili učešće.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu zainteresovani mogu načiniti i prvi korak ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završteku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: