Regionalni MBA CAREER FAIR od 20. do 22. oktobra

Prvi regionalni MBA Career Fair (sajam karijere), koji se će biti održan paralelno sa najvećom HR konferencijom - Art of HR2 od 20. do 22. oktobra u Sava Centru, okupiće na jednom mestu poslodavce vodećih kompanija jugoistočne Evrope i više od 500 studenata i diplomca MBA programa.

Kako je saopšteno Kotrulji biznis škola (COTRUGLI Busineš Sćool), najuspešniji bivši polaznici, danas vodeći biznis regionalni lideri i sadašnji MBA studenti, će u direktnom razgovoru sa poslodavcima imati priliku da uspostave poslovnu saradnju.

Predstaviće svoju radnu biografiju tako što će se lično upoznati sa poslodavcima najvećih kompanija jugoistočne Evrope i na sajmu saznati više o aktuelnim slobodnim radnim mestima, kao i mogućnostima za zaposlenje.

Ulaganje u međunarodno priznat MBA program daje konkurentnu prednost i omogućava bolju poziciju na tržištu, stoji u saopštenju.

U okviru MBA sajma karijere poslodavci će imati priliku da prikupe radne biografije od vrhunskih kandidata, razviju svoj brend kao MBA poslodavac po izboru, povoljno i efikasno pristupe bazi MBA talenata, razgovaraju sa različitim i iskusnim kandidatima, pokažu svoju posvećenost poslovnoj edukaciji.

Prijave za učešće na sajmu su na http://mbafair.eu/

Izvor: www.kamatica.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: