Regionalna konferencija „Preduzetništvo mladih-mogućnosti i izazovi“

U okviru trodnevnog sajma „Mikro biznis i porodično preduzetništvo“, koji se održava u Domu Sindikata, od 26. do 28. maja 2016. godine, Privredna komora Beograda organizuje regionalnu konferenciju „Preduzetništvo mladih-mogućnosti i izazovi“, 26. maja 2016. godine, u sali 2 Doma Sindikata, sa početkom u 12 časova.

26. maj 2016. godine, u sali 2 Doma Sindikata, sa početkom u 12 časova.

Konferencija je namenjena mladima, studentima, početnicima u biznisu i onima koji pokreću svoj ili nastavljaju porodičan biznis, kao i svima koji žele da usavrše svoja znanja i veštine.

U okviru Konferencije organizuje se i predavanje „Porodične firme – stub razvoja ekonomije Srbije“, 26. maja 2016. godine,  sa početkom u 10 časova. Svečano otvaranje sajma u holu Doma Sindikata je u 11 časova.

Pozivamo Vas da posetite konferenciju kako bismo razmenili iskustva, sagledali mogućnosti, aktivnosti i inicijative,  namenjih podršci mladima u pokretanju i razvoju poslovne karijere.

Molimo Vas da prijavu učešća izvršite putem on line prijave, najkasnije do 24. maja 2016. godine putem linkova:

·         Prijava za učešće na konferenciji
·         Prijava za učešće na predavanju

Učešće na sajmu i svim pratećim aktivnostima, konferencijama, radionicama i prezentacijama je bez kotizacije. Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je Ana Milčević, samostalni savetnik, Udruženje saobraćaja, telekomunikacija i informatičke delatnosti, tel: 2641 355/180, e-mail: anam@kombeg.org.rs.

Izvor: www.kombeg.org.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: