Regionalna Konferencija Evropskih Studenata Za Slobodu na FPN-u

Organizacija Evropski Studenti Za Slobodu (European Students For Liberty), Libertarijanski klub Libek i lokalne studentske grupe “Studenti za slobodu” u saradnji sa Fakultetom političkih nauka u Beogradu organizuju četvrtu po redu regionalnu studentsku konferenciju 7. novembra 2015. na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Ova konferencija je jedna od 19 regionalnih konferencija koje se održavaju u Evropi ove godine u okviru ESFL mreže. Konferencije u Beogradu su tradicionalno najposećenije ESFL konferencije u Evropi sa zanimljivim međunarodnim govornicima, kao i govornicima iz Srbije.

Jednodnevna konferencija okupiće studente sa Balkana i iz cele Evrope u Beogradu. Teme na konferenciji kretaće se od političke teorije, do praktičnih političkih i ekonomskih pitanja, kao i startup preduzetništva. Pored prilike za upoznavanje studenata iz cele Evrope, na konferenciji će biti ponuđen i veliki broj besplatnih knjiga i publikacija.

Registracija je besplatna, ali obavezna i uključuje prisustvo svim predavanjima, hranu i osveženja u toku konferencije i večernji događaj!

Registracije se može izvršiti na ovom linku: http://www.esflconferences.org/conference/2015-belgrade-regional-conference/

Za više informacija o konferenciji i redovne novosti pogledajte Facebook event, kao i stranicu Studenata za slobodu – Srbija.

Za bilo koja dodatna pitanja možete se obratiti na email djmancev@studentsforliberty.org

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: