“PRIVREDNI FORUM MLADIH 2017” Konferencija omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Konferencija će trajati pet dana u periodu od 17. do 21. aprila. Priliku da učestvuju i na najbolji način predstave svoju poslovnu ideju, imaće trideset timova (ukupno 60 učesnika). Cilj je da se na sveobuhvatan način pristupi problemu nedovoljne informisanosti mladih kada je reč o osnivanju sopstvenog posla. Učesnici će tokom trajanja konferencije imati priliku da razviju svoju ideju, napišu biznis plan i kroz rad sa stručnim predavačima i mentorima steknu neophodno znanje iz oblasti marketinga, prodaje, administracije i finansija.

Mesto održavanja konferencije je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali. Projektom je stipendirano 90% troškova učešća na konferenciji svakog člana. Preostalih 10% kotizacije u iznosu od 2400 RSD predstavlja pokazatelj predanosti i motivisanosti učesnika za učešće na konferenciji. U tu cenu uračunati su smeštaj, obroci za sve dane tokom trajanja konferencije, kao i sve obuke i radionice koje očekuju učesnike. Prijave su otvorene do 10. aprila, do 23:59h.

*Uslovi za prijavu:

-do 30 godina starosti

-obavezne prijave u paru (sve timove čine 2 osobe)

Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

PRIJAVI SE!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: