Prijave za Studentski privredni forum 2017. su u toku!

U toku su prijave za treći Studentski privredni forum u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM). Forum se organizuje 9. i 10. marta 2017. godine u Privrednoj komori Srbije - Resavska 13-15.

Teme o kojima ćemo na ovogodišnjem Forumu govoriti su: Omladinsko preduzetništvo i pokretanje startapa, potencijal društvenih mreža za razvoj biznisa, privreda iz ugla velike kompanije, mogućnosti za pronalaženje praksi u kompanijama i mnoge druge . Takođe, na ovogodišnjem Forumu akcenat će biti na radionicama liderstva, kvalitetnog upravljanja vremenom i neverbalne komunikacije koje će pomoći učesnicima da usavrše ove veštine.

Kotizacija za učešće na Forumu iznosi 2.000 dinara.

Za dosadašnje učesnike – alumniste Studentskog privrednog foruma i ostalih naših projekata obezbedili smo popust od 25% na cenu kotizacije (1500 umesto 2000 dinara).

U troškove kotizacije za učešće na Forumu uračunati su:

•Promotivni materijali za učesnike Foruma;
•Troškovi hrane i pića za učesnike Foruma;
•Troškovi koktela zatvaranja za učesnike foruma;
•Troškovi izrade elektronske baze kontakata državnih institucija i privrednika za svakog učesnika;
•Troškovi izrade sertifikata za učesnike Foruma

U roku od 24h od trenutka popunjavanja prijavnog formulara dobićete mail sa detaljima oko uplate kotizacije za učešće na Forumu.

Prijavite se na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMpFX-9ToX8Yr8LIHPh7YovmAm5yk5t9tbHDwdzOFoAcxnRA/viewform

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: