Prijava za Erazmus+ kontakt seminar i sajam visokog obrazovanja

Događaj je prilika da predstavite svoju instituciju, razmenite kontakte i ugovorite saradnju u Erazmus + projektima sa gostima iz programskih zemalja koji dolaze u Srbiju sa visokoškolskih institucija iz Norveške, Švedske, Finske, Islanda, Litvanije, Letonije, Estonije i Francuske kao i sa kolegama iz zemalja Zapadnog Balkana.

Kontakt seminar se održava 3. novembra 2015. godine u Beogradu, u hotelu Metropol (Bulevar Kralja Aleksandra br. 69).

Organizatori skupa su Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji i partnerske organizacije iz Finske, Norveške, Švedske, Islanda, Litvanije, Letonije, Estonije i Francuske.
Učešće na događaju je besplatno, a dnevni red događaja, registracioni formular i vise detalja o događaju možete pronaći ovde: http://erasmusplus.rs/nordic-baltic-western-balkans/

Ukratko, koncept događaja je sledeći:

– U plenarnog delu konferencije će biti predstavljene konkretne vrste projekata Erasmus+ programa i novi konkursni rokovi.
– U nastavku ćete moći čuti više informacija o obrazovnim sistemima zemalja učesnica kontakt seminara.
– Paralelno se organizuje i sajam (HeduFair) na kome ce svaka institucija koja učestvuje moći da ima svoj prostor i predstavi se potencijalnim partnerima zarad zajedničkog učešća u Erazmus+ projektima.

Registracija za događaj je otvorena do kraja ove nedelje – tj. do petka 9.oktobra.
Učešće na seminaru je besplatno.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: