Prezentacija o regionalnom BioCamp-u 2018.

U petak, 19. januara 2018. sa početkom u 11:00 časova, u Sali za sednice Hemijskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, odžaće se prezentacija o regionalnom BioCamp-u 2018, koji se održava od 20. do 22. maja 2018. u Ljubljani, u organizaciji farmaceutskih kuća Lek i Novartis.

Regionalni BioCamp 2018 predstavlja trodnevni forum, koji okuplja odabrane studente medicinskih i hemijskih nauka iz 11 zemalja (Nemačka, Austrija, Italija, Rusija, Poljska, Slovenija, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Austrija, Bosna i Hercegovina) sa ekspertima i menadžerima u oblasti farmacije i medicine. BioCamp pruža jedinstvenu mogućnost pogleda u svet istraživanja i internacionalnog poslovnog okruženja u okviru farmaceutske industrije.

Prezentaciji će se pridružiti i predstavnici Hemijskog instututa Republike Slovenije u Ljubljani, sa ciljem međunarodnog povezivanja i uspostavljanja potencijalne saradnje. Pored informacija o samom BioCamp-u biće predstavljene i karijerne mogućnosti u kompanijama Lek i Novartis. Ovom prilikom pozivamo vas da u što većem broju prisustvujete prezentaciji, saznate nešto više o regionalnom BioCamp-u i mogućnostima za učestvovanje.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: