Poziv za konferenciju „Konteksti“

Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje Treći međunarodni interdisciplinarni skup mladih naučnika "Konteksti", koji će biti održan 1. decembra 2015, na Dan Fakulteta.

Cilj je okupljanje mladih naučnika iz različitih oblasti društvenih i humanističkih nauka radi razmene iskustava i ideja, sve u cilju podsticaja i promovisanja interkulturalnog i interdisciplinarnog dijaloga. Rok za prijavu je 20. septembar 2015.

Konferencija je namenjena studentima doktorskih studija, a naučne oblasti iz kojih organizatori traže radove jesu nauka o jeziku, nauka o književnosti, psihologija, pedagogija, istorija, filozofija, sociologija i žurnalistika.

Svoju prijavu na „Kontekste“ možete poslati popunjavanjem formulara koji se nalaze na sajtu Konferencije, najkasnije do 20. septembra. Povratnu informaciju o učešću dobićete najkasnije do 25. oktobra.

Radni jezici „Konteksta“ su srpski, engleski, nemački, francuski, italijanski, ruski, španski, mađarski, rumunski, rusinski, slovački i drugi jezici koji se izučavaju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Odabrani i recenzirani radovi biće objavljeni u elektronskom Zborniku radova koji će biti publikovan nakon Skupa, a kontakt osoba za je Kristina Ivšić konteksti@ff.un.ac.rs.

Izvor: Oradio.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: