Napravi prvi AEGEE korak

AEGEE-Beograd i AEGEE-Novi Sad organizuju lokalni trening kurs pod nazivom “Napravi prvi AEGEE korak.” Održaće se od 4. do 6. decembra u hostelu Hajdučka noć u Novom Sadu. Namenjen je svim studentima koji žele da nauče nešto novo o planiranju projekata.

Trening je interaktivnog tipa. Učesnici će na radionicama razvijati veštine pregovaranja, odnosa sa javnošću, rada u timu, upravljanja vremenom i rešavati studije slučaja. Deo vremena će biti posvećen i predavanju o samoj organizaciji.

Ako želite da se prijavite za trening, popunite prijavni formular

(za studente iz Beograda)

(za studente iz Novog Sada)

Cena treninga iznosi 2200 dinara, što uključuje dva noćenja u hostelu i pet obroka, ali ne uključuje prevoz do Novog Sada.

Cena treninga iznosi 500 dinara, što obuhvata jedno prenoćište u hostelu, 2 obroka u subotu i jedan u nedelju

Prijave možete poslati do 27. novembra u ponoć. Broj mesta je ograničen. Za dodatne informacije pišite na aegee.beograd@gmail.com i na aegeens@gmail.com.

AEGEE-Beograd i AEGEE-Novi Sad su lokali mreže AEGEE-Europe, koja broji 200 lokala i preko 13000 članova širom Evrope. AEGEE funkcioniše kao volonterska, politički nezavisna i nevladina organizacija.

Otvorena je za sve studente i mlade ljude od 18-30 godina. Cilj organizacije je da studenti, osim akademskog obrazovanja, steknu veštine, znanje i radno iskustvo koje će im koristiti u budućnosti. Neformalno obrazovanje stiču kroz rad na različitim tematskim projektima. AEGEE promoviše ideju ujedinjene Evrope, podržava mobilnost i ohrabruje članove da stvaraju prijateljstva van svoje zemlje. Ne postoji na nacionalnom nivou.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: