Mislite na budućnost, studirajte u Australiji!

Agencija za obrazovanje ’’Bridge Blue Serbia’’ organizuje drugi sajam australijskog obrazovanja u Srbiji, u subotu 8. oktobra, pod nazivom ’’Mislite na budućnost, studirajte u Australiji’’. Sajam će se održati u hotelu Metropol Palace u Beogradu, od 12 do 16 časova.

Posetioci sajma će moći da saznaju sve informacije o pogodnostima studiranja u Australiji na jednom mestu i da saznaju sve detalje od predstavnika australijskih univerziteta, koledža i obrazovnih institucija kao i od zaposlenih u agenciji ’’Bridge Blue’’.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa posetioci će imati priliku da čuju o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, rada u toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Australija je atraktivna destinacija za studiranje i za život. Zemlja engleskog govornog područija sa stabilnom rastućom ekonomijom i visokim životnim standardom nudi dosta mogućnosti stranim studentima kojih svake godine ima sve više. Sidnej i Melburn kao najveći gradovi i centri privlače dosta internacionalnih studenata i svake godine budu imenovani među 10 najboljih gradova na svetu za studiranje. Na Šangajskoj listi svetskih akademskih institucija, nalaze se 23 univerziteta iz Australije.

Ulaz na sajam je besplatan za sve uz obaveznu prethodnu registraciju. Više informacija o sajmu i o agenciji ’’Bridge Blue’’ kao i link za registraciju možete naći ovde. Licencirana agencija za obrazovanje ’’Bridge Blue’’ ima 27 kancelarija širom sveta i već dugi niz godina ima iskustvo u uspešnom upisivanju studenata iz svih zemalja regiona na studije u Australiji.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: