Konkurs za seminar Put do uspešnog preduzetnika

Ukoliko želiš da pokreneš sopstveni posao, savladaš sve prepreke za pokretanje uspešne firme, naučiš da kvalitetno postaviš strategiju poslovanja i biznis plan i stekneš zvanični sertifikat koji će ti omogućiti da apliciraš za mnoga sredstva koja se nude novim preduzetnicima prijavi se za seminar „Put do uspešnog preduzetnika“ koji organizuju Kancelarija za mlade opštine Novi Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Novi Beograd.

Seminar će se održati 18. i 19. novembra 2015 godine od 9 do 14 časova u sali 3 opštine Novi Beograd. Predavanja će držati sertifikovani predavači Nacionalne službe za zapošljavanje, a učesnici koji budu izabrani će imati i priliku da razgovaraju o prednostima, izazovima i preprekama pokretanja firme sa uspešnim preduzetnikom sa opštine Novi Beograd.

PRIJAVA

Za seminar se mogu prijaviti svi mladi od 18 do 30 godina koji žive, rade ili studiraju na opštini Novi Beograd, slanjem svog CV uz odgovor na pitanje „Želim da pokrenem sopstveni posao jer…?“ na mejl ivan.despotovic@novibeograd.rs, najkasnije do 13. novembra 2015 godine, do 12 časova. Broj mesta je ograničen.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: