Konkurs za seminar „Osnovni koraci do posla“

Ukoliko si zainteresovan kako da pravilno napišeš svoj CV? Kako treba da izgleda motivaciono pismo koje šalješ poslodavcu? Kako da se predstaviš u svom prvom direktnom kontaktu sa poslodavcem?

Ukoliko je tvoj odgovor DA, prijavi se za seminar „Osnovni koraci do posla“ koji organizuje Kancelarija za mlade opštine Novi Beograd, na kojem će mladi imati priliku da:

  • nauče da pravilno napišu svoj CV;
  • nauče da sastave motivaciono pismo koje će naterati poslodavca da ih pozove;
  • se upoznaju sa procedurom pri svom intervjuu za posao i kroz simulacije nauče kako da se postave u različitim situacijama;

Seminar će biti realizovan 26. i 27. septembra 2015. godine od 14 sati u prostorijama Kancelarije za mlade opštine Novi Beograd, Milentija Popovića 32a, lokal br. 18.

PRIJAVA

Pozivamo sve mlade između 18 i 30 godina koji žive, rade ili studiraju na opštini Novi Beograd da se prijave za seminar tako što će poslati svoje podatke ( ime, prezime, broj telefona, zanimanje, naziv fakulteta na koji ste upisani ili koji ste završili, adresa stanovanja i godina rođenja ) uz odgovor na pitanje: Učešće na ovom seminaru mi je važno zato što… ?

na mejl: kzmnbg@gmail.com

najkasnije do 23. septembra 2015. do 12 sati.

Požurite sa prijavljivanjem jer broj mesta je ograničen!

Svi učesnici koji uspešno završe ovaj seminar dobijaju sertifikat.

Izvor: Novibeograd.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: