Konkurs za prijavu studenata za Letnju umetničku školu Univerziteta umetnosti

Konkurs za prijavu studenata za Letnju umetničku školu Univerziteta umetnosti – Beograd, koja će se realizovati od 15. do 22. jul 2016.

Univerzitet umetnosti u Beogradu raspisuje KONKURS za prijavu studenata za LETNjU UMETNIČKU ŠKOLU PREKO SVAKE GRANICE BEOGRAD,15-22. JUL 2016.

Univerzitet umetnosti tradicionalno organizuje Letnju školu sa ciljem da istraži i promoviše kulturno blago naše zemlje. Posle više godina obilaženja raznih krajeva Srbije, ove godine opredelili smo se da održimo Letnju školu upravo u Beogradu, u neposrednoj blizini Rektorata, na prostoru Kosančićevog venca, savske padine i priobalja. Obilje istorijskog, kulturnog i umetničkog blaga koje čuva ovaj deo Beograda videli smo kao inspiraciju i kao prirodnu platformu za godišnje okupljanje studenata umetnosti sva četiri fakulteta našeg univerziteta, kao i studenata iz inostranstva.  Pod nazivom Preko svake granice, Škola će se održati u periodu od 15. do 22. jula 2016. godine.

Učešće na Letnjoj umetničkoj školi je besplatno za sve polaznike.

Prijave poslati na:    summer.arts.school@gmail.com
Potrebna dokumentacija:    popunjen prijavni formular; učesnici likovnih radionica podnose i 3-5 izabranih radova u JPG formatu
Rok za prijavu:    30. 05. 2016.
Više informacija o konkursu i Letnjoj umetničkoj školi 2016: www.arts.bg.ac.rs,  summer.arts.school@gmail.com ili +381 11 2624 020

Program LUŠ 2016.

Prijavni formular

Izvor: www.arts.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: