Konferencija ekonomista u Beogradu – “KONEKT”

Pozivamo vas da prisustvujete Konferenciji ekonomista u Beogradu "KONEKT", koja će biti održana od 25. do 27. aprila 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Tema ovogodišnje konferencije je "Achieve the impossible", a delegati će imati priliku da za ova tri dana čuju mnoge korisne savete iz oblasti ekonomije.

S obzirom da je 2016. godina preduzetništva, upravo je ovo tema kojom ćemo se najviše baviti. Predavači koje okupljamo dolaze kako iz Srbije, tako i iz regiona. Planiramo da okupimo sa jedne strane profesore Univerziteta, a sa druge strane predavače iz privrede. Na taj način želimo da povežemo dve bitne komponente ekonomije – teoriju i praksu.

Neki od predavača koji će učestvovati na Konferenciji su:

  • Gorana Vuksanović, rukovodilac Sektora za ljudske resurse u holding kompaniji MK Group
  • dr Blagoje Paunović, redovni profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu
  • dr Nikola Vukmirović, redovni profesor Ekonomskog fakulteta u Banjaluci
  • Aleksandar Marić, generalni direktor fabrike čokoladnih pralina Adore
  • Damjan Đokić, generalni direktor firme Marso gume, i mnogi drugi.

Ove godine će se u sklopu Konferencije održati i sajam zapošljavanja i praksi 26. aprila u holu Ekonomskog fakulteta. Pozivamo sve studente da dođu I ponesu svoje biografije. Na sajmu će svoj štand imati neke od poznatih kompanija kao što su: Zepter, MK group, Milšped…

Prijave za ovogodišnju Konferenciju „KONEKT“ su otvorene. Link za prijavu http://goo.gl/forms/B5zNu5hqkh . Učešće je besplatno, a broj mesta ograničen.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: