Konferencija Budi heroj novog vremena

Forum „Vlasina“, u saradnji sa Gradom Beogradom i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje svečanu konferenciju povodom promocije projekta i premijere filma „Vlasina 2015“. Konferencija će se održati 23.12.2015. sa početkom u 16 časova u Skupštini grada Beograda, u svečanoj sali Starog dvora. Učesnicima konferencije obratiće se predstavnici državnih institucija koje su podržale Forum, gde će imati priliku da odgovore na pitanje: „Zašto je važan Forum „Vlasina“ i zašto smo ga podržali?“

Ispred Grada Beograda obratiće se član Gradskog veća, Dragomir Petronijević, dok će učesnici biti u prilici da čuju i Ministra omladine i sporta, Vanju Udovičićai direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marka Đurića.

Forum „Vlasina“ predstavlja novu platformu za organizovanje i saradnju aktivnih mladih ljudi iz Srbije i regiona, koji se realizuje u formi letnjeg kampa na Vlasiniskom jezeru od sredine jula do sredine avgusta. Program kampa biće sačinjen od različitih edukativnih, sportsko-rekreativnih i zabavnih aktivnosti sa pažnjom na sticanju veština i tehnika iz različitih oblasti.

Forum „Vlasina“ je podeljen u 4 smene po sedam dana, gde je svaka smena jedna tematska celina, odnosno modul i to:

  • Liderstvo, preduzetništvo, marketing i moderne veštine
  • Ekologija i održivi razvoj
  • Inovacije, moderne tehnologijei mediji
  • Umetnost i nacionalna kultura

Pozivamo sve lidere omladinskih i studentskih organizacija , kao i studentskih parlamenata, organizacija za mlade, strukovnih organizacija i kulturno-umetničkih društava da se prijave na konferenciju na sledećem linku: http://goo.gl/forms/F7NwVs90zv

Na svečanoj konferenciji biće upriličeno potpisivanje Inicijative za pokretanje ovakve platforme za saradnju mladih. Stoga molimo sve predsednike organizacija da ponesu svoje pečate na konferenciju. Kako bi se upoznali sa dokumentom, on će biti poslat zajedno sa pozivnicom.

U slučaju da niste dobili pozivni mejl ili Inicijativu, a pripadate gore navedenim kategorijama, molimo Vas da se obratite na mejl forumvlasina@gmail.comili na broj telefona 061/6853455 – Milica Stojanović.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: