Jednodnevni seminar – Izgradnja kulture mira kroz socijalno-ekološki okvir

Uz finansijsku pomoć organizacije Kvinna till Kvinna, i u okviru programa „Mirovna Akademija za mlade žene – Srbija i Kosovo“, Ekološko udruženje Avalon realizovaće jednodnevni seminar pod nazivom „Izgradnja kulture mira kroz socijalno-ekološki okvir“, s ciljem razvoja svesti o punom smislu ideje solidarnosti koja je preduslov izgradnje kulture mira i društvenom životu minimiziranog nasilja koji nadilazi sukob polariteta kako na drugim nivoima, tako i na relaciji roda.

Ekološka svest kao osnova napora za harmonizacijom jača  sposobnosti mladih žena da utiču na kreatore/ke politika na lokalnom i međunarodnom nivou kako bi se proizvele pozitivne promene sto je i osnovna intencija ovog seminara.

Vremenski okvir i programske komponente

Seminar ce se održati 21. novembra 2015. godine  u hotelu Majestic, Obilićev venac 28, Beograd, sa početkom u 10:00h.

Ko se može prijaviti?

Akademija je otvorena za mlade žene do 35 godina (studentkinje, diplomirane studentkinje i aktivistkinje, zaposlene u javnom i privatnom sektoru i sve ostale mlade žene zainteresovane za ovu temu) sa područja  Srbije. Seminar podrazumeva učešće 20 mladih žena koje će biti izabrane na osnovu njihove motivacije i predznanja.

Kako se prijaviti?

Da se prijavite, molimo ispunite priloženi Aplikacioni formular i pošaljite na navedenu e-mail adresu, upisavši u predmet poruke naslov: „Prijava na jednodnevni seminar“ do 19. novembra 2015. godine na adresu:

seminar.avalon@gmail.com

(Navedite da ste preko nas saznali)

Troškovi:

Nema troškova seminara. Organizatori seminara pokrivaju troškove putovanja, organizovan je ručak i kafe pauze u toku radnog dana. Priložiti karte za prevoz za učesnice van Beograda

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: