Iskoristi priliku, budi deo Foruma mladih lidera!

Drugi po redu Forum mladih lidera, u organizaciji Studentskog parlamenta Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (VŠPEP), održaće se 31. marta 2018. godine od 09 do 17 časova na Voždovcu.

Osnovna ideja Foruma je pokazati da je moguće biti mlad i uspešan u Republici Srbiji. Zato Forum za primarni cilj ima da okupi mlade ljude, prvenstveno studente i srednjoškolce, kako bi im mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti preneli svoja iskustva. Planirani broj učesnika je 200 i oni će imati priliku da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Neke od tema o kojima će se razgovarati su: 

  • mogućnosti aktivizma mladih na brojnim domaćim i internacionalnim projektima (Marijana Marinković, Privredni forum mladih),
  • obučavanje mladih preduzetnika da svoje snove pretvore u planove i ciljeve (Miloš Radovanović, Radovanovic Coaching),
  • neophodne veštine da bi se dobro prodao neki proizvod (Ana Filipović, City Express),
  • neverbalna komunikacija govori više od reči koje izgovorimo (Marko Stojanović, World Mime Organization),
  • gejming industrija – najbrže rastuća industrija u svetu (Dalibor Marinović, Esports savez Srbije).

Takođe, učesnicima će biti i predstavljen projekat Generator Fluo Socite Generale banke namenjen podršci studentskih inovacija.

Generalni pokrovitelj ovog Foruma je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a partnerske institucije su Beogradska bankarska akademija i Grupa za SPEKOF Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Kotizacije su besplatne, a svim učesnicima biće obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Najsrećniji učesnici mogu očekivati i vredne nagrade u nagradnoj igri koja nas očekuje na kraju Foruma.

Prijave su u toku, do 29. marta, popunjavanjem formulara kojem možete pristupiti na link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLMpBGlfQrl-o9wq0upy9MSpfYTL66mGq_LIE6lacE8WTTGw/viewform

Više informacija možete dobiti putem mejla studentski.parlament@vspep.edu.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: