Internacionalni samit mladih u Poljskoj

Inicijativa “Mladi za mlade” poziva zainteresovane učesnike da se prijave za drugi internacionalni samit mladih koji će se održati u Krakovu od 21. do 25. aprila 2016. godine. Tema samita biće prepletenost korupcije, transparentnosti i odgovornosti u našim životima, a okupiće 60 internacionalnih učesnika i 25 Poljaka.

Mogu se prijaviti mladi ljudi starosti do 35 godina, a prednost će imati lideri zajednica, činioci promena, koji imaju strast prema stvaranju pozitivnih promena u društvu i oni koji imaju iskustva u sa radom u organizacijama civilnog društva, politici, studentskim organizacijama, medijima, privatnom ili javnom sektoru. Učesnici moraju tečno govoriti engleski jezik.

Participacija iznosi 120 eura. Troškovi puta nisu pokriveni. Participacija se može platiti sedam dana nakon dobijanja pozivnog pisma. Participacija pokriva troškove smeštaja, hrane i kafe pauza. Ukoliko u Krakovu imate smeštaj, troškovi participacije biće smanjeni. Postoji i mogućnost dobijanja parcijalne stipendije za učesnike iz udaljenih predela.

Za dodatne informacije, pošaljite mail na info@y2yinitiative.org

Aplikacioni formular ožete preuzeti ovde.

Krajnji rok za prijavu je 14.02.2016.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: