Forum mladih lidera Srbije – YES

Savez ekonomista Srbije i Business Info Group, pod pokroviteljstvom Kopaonik biznis foruma organizuju trodnevni događaj "Forum mladih lidera Srbije – YES!" od 7-9. oktobra 2016. godine u hotelu Danubia Park na Srebrnom jezeru.

Cilj foruma je da okupi 100 mladih lidera iz oblasti društvenog aktivizma, obrazovanja, nauke, biznisa, novih tehnologija, javnog života kako bi se podstakao profesionalni razvoj i usavršavanje mladih, budućih nosilaca društvenog i privrednog razvoja Srbije.

Ovaj trodnevni događaj, pod sloganom YES! Youth.Energy.Success. okupiće i eminentne privrednike, mlade preduzetnike, istaknute javne ličnosti iz različitih oblasti, predstavnike medija.

Pozivamo kompanije da kandiduju svog predstavnika do 30 godina starosti, koji se ističe liderskim pristupom i veštinama, kako bi predstavljao kompaniju, dajući primer budućim liderima.

Naša ideja je da zajednički  proširimo svest o značaju ulaganja u mlade, zadržimo ih u zemlji i podržimo njihov profesionalni razvoj.

Studenti iz cele Srbije mogu da se prijave za učešće  i budu među 100 izrabranih učesnika koji će kroz radionice, panele, motivacione govore i networking koktele, imati priliku da čuju zanimljive priče i mišljenja relevantnih stručnjaka.

Komisija sastavljena od predstavnika organizatora, akademskog i biznis sektora pregledaće prispele prijave i odabrati 100 učesnika skupa.

Link za prijavu studenata: https://docs.google.com/forms/d/126KGhq35N1PDuOKc5YnDu3Wc404eVmALeXnJmmLrhNE/viewform?c=0&w=1

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: