EY po treći put organizuje studiju slučaja za studente „Learn Today – Lead Tomorrow“

Ove godine, revizorsko-konsultantska kompanija po treći put samostalno organizuje takmičenje u studiji slučaja u cilju razvijanja studenta u okviru svoje strategije za razvoj – Program Budućih Lidera.

Jedan od ključnih prioriteta uspešne konsultantske kompanije je razvoj mladih i talentovanih ljudi.Studenti će imati priliku da pokažu svoje sposobnosti u rešavanju postavljenog realnog problema u poslovanju, a EY da uoči talente i ponudi im saradnju. Pored toga, želimo da studenti EY prepoznaju kao odlično mesto za postavljanje temelja kada je poslovno iskustvo u pitanju.

Za program se mogu prijaviti studenti svih godina, studenti nižih godina studija koji se plasiraju u 5 prvoplasiranih timova ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Studenti završnih godina ulaze u proces selekcije za praksu sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2016. godine.

Pozivamo tročlane timove koji žele da učestvuju na takmičenju da do 5. novembra pošalju svoja rešenja na engleskom jeziku u Power Point prezentaciji (maksimalni dozvoljeni broj slajdova je 15). Pored toga, ukoliko želite možete poslati obračune i pojašnjenja; osim rešenja timovi su u obavezi da pošalju i CV svakog člana tima, na engleskom jeziku.na email:ey.case.study@rs.ey.com

#EYstudijaslucaja biće objavljena na našoj Facebook stranici 1. septembra EY Serbia Careers

Finalno takmičenje održaće se 3. decembra, 2015. godine u Beogradu.

Za sve informacije u vezi EY takmičenja u rešavanju studije slučaja „Learn Today – Lead Tomorrow“ pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR ili nam pišitie na:ey.case.study@rs.ey.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: