Emocije, kreativnost, pozitivna energija: Na CEO konferenciji doživite svoje trenutke promene

Ako želite čuti uspešne preduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživeti svoje trenutke promene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mesto potražite na jednoj od ovogodišnjih CEO konferencija.

CEO konferencija mienja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u celosti menja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspeha.

Prva CEO konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, održana je u maju 2013. godine i već sada postaje regionalno mesto susreta mladih iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Kroz ovaj period, uspostavljena je komunikacija učesnika sa uspešnim, mladim ljudima, koji su kroz svoj životni put pomerali granice i postajali uzori mladima.

„Naš fakultet već dugi niz godina nastoji predvoditi promene u segmentu odnosa obrazovnih institucija prema mladima. Ovaj projekat je bio idealan povod uspostavljanja i jačanja saradnje sa državnim ekonomskim fakultetima iz Mostara, Zenice, Tuzle, Banja Luke, Beograda, Zagreba i Podgorice, gde će biti održane ovogodišnje CEO konferencije.“, istakao je doc. dr. Džafer Alibegović, izvršni direktor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Svi koji odluče biti učesnici neke od ovogodišnjih CEO konferencija, koje će biti održane u periodu od oktobra do decembra 2015. godine, imaće priliku osetiti energiju motivirajućih govora  nekih od 80 govornika koji će sa njima podeliti svoje životne i karijerne priče.

Šejla Vatreš, projekt menadžerica CEO konferencije naglašava zbog čega je važan ovaj i slični projekti. „Želimo dati priliku i promovisati  uspešne i odvažne ljude zbog čega pozivamo govornike koji prave iskorake, pomjeraju granice i time pokazuju učesnicima da je zaista moguće uspeti. U tome je prava vrednost CEO konferencije.“

Pored konferencijskog dela i panel diskusija Foruma o zapošljavanju mladih (YEF), organizatori najavljuju mnoštvo popratnih sadržaja u vidu projekcija filmova, izložbi i tematskih zabava.

Više informacija o konferencijama koje će biti implementirane uz podršku suorganizatora – Ambasade Švajcarske u Bosni i Hercegovini, kroz Projekat zapošljavanja mladih (YEP), te osam državnih ekonomskih fakulteta, možete pronaći na www.ceokonferencija.com.

Prijave za sve CEO konferencije u regiji su otvorene, a u video snimku (http://bit.ly/1Gbiule) pogledajte kako je izgledala prošlogodišnja Konferencija u Sarajevu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: