ELSA seminar „Nasilje nad decom”

ELSA Serbia (Evropsko udruženje studenata prava) Vas poziva na prvi u nizu seminar pod nazivom „NASILJE NAD DECOM” u okviru projekta Human Rights.

Opis seminara: ELSA seminar „Nasilje nad decom” predstavlja prvi seminar u okviru projekta Human rights. Ovim projektom želimo da stvorimo novi vid tradicije u saradnji studenata svih pravnih fakuteta u Republici Srbiji. Nacrt Građanskog zakonika otvorio je mnoga pitanja u ovoj oblasti, shodno tome ELSA seminar ima za cilj da približi domaćoj stručnoj javnosti i studentima prava značaj ljudskih prava, a pogotovu prava dece. Ovaj celodnevni seminar se sastoji iz dve sesije, prvu čine predavanja eminetnih ljudi, raznih profesija- sudije, advokati, profesori, ombudsman, kao i predstavnike centra za socijalni rad, a druga, poslepodnevna, sesija je posvećena debatovanju, gde će učesnici uz pomoć stručnih debatera pokazati stečeno znanje.

Za sve učesnike i učesnice obezbeđeni su radni materijali, sertifikat o učešću, kao i ručak u obližnjem restoranu, a najuspešnijem debatnom timu slede vredne nagrade.

UČEŠĆE NA SEMINARU JE BESPLATNO.

Ko može da učestvuje: studenti svih fakulteta u Republici Srbiji

Broj učesnika: 60 (šezdeset)

Vreme i datum seminara: 05. mart 2016. godine u 9.oo časova

Mesto održavanja seminara: Univerzitet Privredna akademija, Geri Karolja 1, Novi Sad

Način prijavljivanja: popunjeni formular postati do 24. februara 2016. godine u 23:59h

Napomena:

  • prijave koje pristignu posle roka neće biti razmatrane;
  • izbor kandidata i kandidatkinja će se vršiti na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i iskazane motivacije za učešće na seminaru, a članovi ELSA imaju prednost;
  • Iz Beograda će biti organizovan odlazak vozom. O detaljima oko polaska bićete naknadno informisani.

Informacije:

Za Novi Sad:

Anita Grković
aaelsasrbija@gmail.com
(00) 381 60 01 50 699

Za Beograd:

Mina Taušanović
mina.tausanovic@gmail.com
(00) 381 62 89 71 043

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: