Edukativna tribina Narodne banke Srbije – Budi odgovoran prema svojoj budućnosti

Narodna banka Srbije, u saradnji sa Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave Grada Beograda, 17. decembra 2015. godine sa početkom u 15 časova organizuje edukativnu tribinu pod nazivom „Budi odgovoran prema svojoj budućnosti“ u Gnezdu (Palata Beograd - Beograđanka VI sprat, ulaz iz Masarikove ulice br. 5).
Na tribini će biti održana predavanja na teme „Svet finansija mladih“, „Polazite na fakultet“ i „Odvajate se od roditelja i započinjete nov život“.
U ovom ciklusu predavanja mladi ljudi, kao sadašnji i budući korisnici finansijskih usluga biće u prilici da saznaju koje finansijske korake treba da preduzmu prilikom važnih životnih prekretnica kao što su odvajanje od roditelja i polazak na fakultet. Prezentacija „Svet finansija mladih“ posvećena je finansijskim proizvodima koje mladi već sada mogu koriste. U tom smislu, važno je da se mladi sugrađani upoznaju sa osnovnim karakteristikama ovih proizvoda, kao i mogućim problemima sa kojima se sreću njihovi vršnjaci u kontaktu sa finansijskim institucijama, koji često nastaju usled nepažnje ili nedovoljne obaveštenosti.
Predavači su Nikola Dragojlović, savetnik, Nikola Đukić, samostalni stručni saradnik i Goran Banjalučkić, viši stručni saradnik iz Odseka za edukaciju korisnika finansijskih usluga Narodne banke Srbije.
Prijave:
Ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon slati na mejl mladioffice@beograd.gov.rs najkasnije do 16.12. do 13h
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: