Drugi Forum mladih lidera YES! od 26. do 28. maja na Zlatiboru

Forum mladih lidera Srbije YES! drugu godinu zaredom od 26. do 28. maja okuplja 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija i javnog života.

Cilj je da se ambiciozni i uspešni mladi ljudi u Srbiji motivišu, povežu, da se podrže njihovi uspesi i time doprinese pokretanju novih incijativa. Predavači su istaknute ličnosti iz javnog života, uspešni privrednici i preduzetnici, predstavnici akademske zajednice i medija.

Ove godine Forum mladih lidera Srbije se održava na Zlatiboru, gde će tokom tri dana kroz panele, radionice i motivacione govore učesnici biti u prilici da dobiju mnoge korisne informacije iz prve ruke, kao i da se upoznaju i razmene mišljenja sa nekim od vodećih predstavnika akademske zajednice, biznisa i javnog života. Koliko je važno formalno obrazovanje za uspeh u životu, kako prilagoditi obrazovanje potrebama tržišta, koja znanja i veštine se traže u savremenom svetu, kako napredovati u karijeri, samo su neka od pitanja na koja će Forum dati odgovore.

Organizatori Foruma mladih lidera Srbije su Biznis info grupa i nedeljnik Vreme, uz podršku Američke privredne komore, brojnih studentskih organizacija i uz medijsko pokroviteljstvo N1 televizije.

I ove kao i prethodne godine, podršku su pružile Atlantik grupa, Generali osiguranje i Jumbo travel, koji su omogućili prisustvo najboljih studenata i njihovo aktivno učešće na Forumu mladih lidera Srbije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: