Četvrta MEKST konferencija

Već četvrtu godinu za redom, nevladino udruženje Fortuns, u saradnji sa Prirodno – matematičkim fakultetom iz Novog Sada i Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH), organizuje Međunarodnu konferenciju studenata turizma i hotelijerstva – MEKST.

Pozivamo Vas na svečano otvaranje 24. novembra u 18 sati, PMF, amfiteatar Mihalo Pupin, PMF, Trg Dositeja Obradovića 4.

Pored učesnika, sponzora i prijatelja, konferenciji će prisustvovati  potpredsednik Vlade Vojvodine i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, član gradskog veća za privredu Grada Novog Sada Milorad Radojević, kao i direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislav Knežević.

Cilj konferencije je da se studentima i mladim istraživačima iz oblasti turizma i hotelijerstva,  obezbedi podrška za njihov dalji profesionalni razvoj. Teme o kojima će ove godine biti reči su: primena digitalnog marketinga u turizmu, novi trendovi u hotelijerstvu, sportski turizam, a  na skupu će biti predstavnici uspešnih kompanija i stručnjaci iz oblasti turizma i hotelijerstva koji će mladim ljudima približiti najnoviju praksu ovog resora. Konferencija okuplja oko 800 studenata iz preko 15 država Evrope i na dobrom je putu kreiranja platforme za usavršavanje mladih u turizmu. Učesnici MEKST konferencije imaju priliku da nauče kako realizovati dobru poslovnu ideju, izgraditi uspešnu karijeru i druge bitne stvari iz sveta poslovanja. U sklopu konferencije planirane su propratne aktivnosti, zabavni sadržaj i nagradne igre.

Više informacija o samom događaju možete posetiti sajt organizatora  – www.fortuns.net 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: