Business Quality Academy – 26. decembar 2017. godine

Događaj ''Business Quality Academy'' će se održati u utorak, 26. decembra s početkom u 11:00 časova, u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd, na adresi Veljka Dugoševića 54, 11060 Beograd.

Događaj je podržan od strane Grada Beograda. Namenjen je studentima Univerziteta u Beogradu i ima za cilj da pruži informacije koje se tiču realizacije praksi u nekima od najuspešnijih kompanija u Srbiji i regionu.

Događaj se sastoji iz više delova. Najpre će kompanije učesnice Akademije održati nekoliko predavanja na neke od popularnih tema iz oblasti biznisa. Zatim će kompanije učesnice održati radionice, nakon čega će biti predstavljeni i aktuelni programi praksi studentima. Na kraju će biti održana panel diskusija u kojoj će učestvovati predstavnici uglednih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, kao i pobednici takmičenja za najbolju start-up ideju. Nakon toga, biće organizovano svečano zatvaranje projekta gde će biti predstavljeno nekoliko različitih preduzetničkih priča, kompanijama učesnicama biti dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije – sertifikati.

Broj mesta je ograničen! Zauzmite svoje mesto na vreme!

Prijave će biti otvorene od petka 08. decembra do petka , 15.decembra, do ponoći.

PRIJAVE PUTEM LINKA:  https://goo.gl/forms/zbOwUaRi5ghI2RRG2

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: