Budi Coolturan 2016.

Budi Coolturan je projekat koji će se održati u Narodnoj biblioteci Srbije 22. i 23. oktobra šesti put za redom u organizaciji ESTIEMa. Svečano otvaranje je zakazano za 21. oktobar u UK „Vuk Karadžić“

Ove godine koncept seminara je promenjen, pa će tako prvog dana 22. oktobra pažnja biti posvećena tradicionalnoj kulturi, a drugog dana 23. oktobra učesnici će imati priliku da se susretnu sa savremenom kulturom. U skladu sa tim, a i sa našim ciljem: širenje svesti o kulturi među mladim ljudima i unapređenje menadžmenta u kulturi, predavanja će biti održana od strane vrsnih stručnjaka u ovoj oblasti. Predavanja o tradicionalnoj kulturi održaće: Uroš Đurić, vizuelni umetnik iz Beograda koji je svima dobro poznat po ulozi anđela u kultnom filmu „Mi nismo anđeli“, prof. dr. Rajna Dragićević, profesorka na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Sledeći dan reč će preuzeti Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo i Dragana Đermanović,  blogerka, internacionalna strateškinja i predavač iz oblasti poslovne primene interneta.

Kao i prošle godine, učesnicima će se pružiti prilika da se i sami oprobaju u oblasti menadžmenta u kulturi rešavajući studiju slučaja koju će ove godine zadati EXIT. Za one koji vole dinamičniji vid rešavanja nekog problema biće organizovane radionice.

Prijave za projekat biće otvorene od 8. – 15. oktobra na zvaničnom sajtu organizacije.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.estiem.org.rs  ili putem mail-a ivonarakita@estiem.org

Prijave na http://estiem.org.rs/budi-coolturan/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: