Biznih mladih Srbije Konkurs za mlade Novosađane

Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje i Razvojni fond za mlade Vas pozivaju da se prijavite za učešće na trodnevnom seminaru za razvoj biznis ideja i upotrebu digitalnih tehnologija u preduzetništvu „Mrežom do posla“.

Konkurs je otvoren do 3. oktobra 2016. godine u 16.00 časova.

Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje sprovodi program Biznis mladih Srbije u Novom Sadu, u okviru projekta „Biznis mladih Srbije – Na početku je važna podrška“, u partnerstvu sa Razvojnim fondom za mlade i Smart kolektivom, a uz podršku Grada Novog Sada i Regionalne razvojne agencije Bačka. Biznis mladih Srbije je sveobuhvatni program podrške za ekonomsko osnaživanje mladih koji ima za cilj da putem razvoja preduzetništva pomogne mladim ljudima da ostvare ekonomski napredak i započnu sopstveni posao.

Seminar za razvoj biznis ideja i upotrebu digitalnih tehnologija u preduzetništvu „Mrežom do posla“ usmeren je na razvoj preduzetničke ličnosti korisnika (znanja o preduzetništvu i digitalnim tehnologijama, organizacione i komunikacione veštine), testiranje biznis ideje (preispitivanje, menjanje i usavršavanje na osnovu analize okruženja i sopstvenih snaga i slabosti) i razvoj ključnih elemenata biznis plana na osnovu razbistrene ideje.

Ko može da se prijavi?

Mladi do 30 godina sa prebivalištem u Novom Sadu. Prednost prilikom selekcije imaće mladi iz mesnih zajednica: Begeč, Budisava, Bukovac, Veternik, Kać, Kisač, Kovilj, Ledinci, Rumenka, Stari Ledinci, Stepanovićevo, Futog i Čenej. Prednost će imati i mladi sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kako se prijaviti?

Popunjen Prijavni formular pošaljite elektronskom poštom, sa naznakom Prijava biznis ideje, na e-mail adresu bmsnovisad@yahoo.com

Proces selekcije i obuke

Selekciju pristiglih biznis ideja obaviće komisija sastavljena od predstavnika Centra za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje i Razvojnog fonda za mlade.

Komisija će primarno ocenjivati izvodljivost biznis ideje i motivaciju kandidata da se uključe u program i pokrenu sopstveni biznis. Pored toga, komisija će ocenjivati i veštine i iskustvo kandidata. Selekcija će biti obavljena do 7. oktobra 2016. godine, a odabrani kandidati biće obavešteni elektronskim putem.

Za kandidate koji budu odabrani biće organizovan trodnevni trening „Mrežom do posla“ u Novom Sadu, od 28. oktobra zaključno sa 30. oktobrom 2016. godine u prostoru Regionalne razvojne agencije Bačka. Molimo vas da planirate vreme za učešće na seminaru već tokom prijavljivanja. Trening traje 21 radni sat, svakog dana od 10.00 do 18.00 časova, sa obezbeđenim osveženjem za pauze i ručkom za polaznike i polaznice.

Kontakt osoba za dodatne informacije                                                                                                                

Vladimir Kozbašić, koordinator projekta, 063/533-467, bmsnovisad@yahoo.com

Preuzmite prijavni formular.

Izvor: biznismladihsrbije.org

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: