Besplatan seminar – Konkurentnost mladih prilikom zapošljavanja

Institut za pravo i finansije organizuje besplatan seminar na temu „Konkurentnost mladih prilikom zapošljavanja“ 5. novembra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a svi polaznici seminara će po završetku dobiti sertifikat u elektronskom obliku.

Tom prilikom polaznici će se upoznati sa programom kompetencija i veština potrebnih za ulazak na tržište znanja, kao i za napredovanje u daljoj karijeri. Zainteresovanima će biti predstavljen koncept liderstva, komunikacijskih veština, kao i značaj neformalnih obrazovnih programa.

Na seminaru će govoriti osnivač i savetnik direktora Instituta i CEO kompanije Militaria Nemanja Antić, kao i direktor Instituta Vuk Mirčetić.

Seminar će se održati u četvrtak, 5. novembra u Profesorskoj sali Ekonomskog fakulteta od 17 do 18 časova. Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem mejla na office@ipf.rs sa naznakom „Besplatan seminar“, a u poruci treba da navedu ime i prezime, godinu studija, fakultet i kontakt informacije – broj telefona i mejl.

Detaljne informacije o ovom seminaru se mogu naći na stranici www.ipf.rs, slanjem mejla naoffice@ipf.rs, kao i putem telefona 064/473-473-1.

Institut za pravo i finansije je obrazovna institucija iz Beograda koja se bavi primenjivim i neformalnim obrazovanjem u oblasti ekonomije, prava, politikoloških i komunikoloških veština, kao i održavanjem tribina, konferencija, ali i istraživanjima i analizama javnog mnjenja i tržišta.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: