Akademija Modernog Menadžmenta 2015 – Napravi pr(a)vi korak!

Akademija Modernog Menadžmentaje seminar o preduzetništvu, koji se održava od 1. do 9. decembra u opštini Vračar i Privrednoj komori Srbije, pod pokroviteljstvom organizacije ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Seminar se ove godine tradicionalno održava šesti put i nastoji da mladim i ambicioznim ljudima pomogne da dostignu svoje ciljeve i osnuju sopstveni biznis.

Svi učesnici će imati priliku da od 1. do 4. decembra prisustvuju predavanjima i radionicama iz raznih oblasti marketinga, finansija i odnosa s javnošću.

Učesnici će biti u mogućnosti da upoznaju investitore, razgovaraju sa njima i na taj način im iznesu svoju ideju. Investitori su spremni da podrže ideju za koju smatraju da je dobar poslovni poduhvat.

Ovaj seminar nije samo edukativnog karaktera, već i takmičarskog, gde će svaki učesnik imati priliku da poslednjeg dana projekta, 9. decembra, prezentuje svoju ideju i kreira biznis plan, kako bi potencijalno osvojio 100.000 dinara kao podsticaj da taj plan i ostvari.

Kako bi učesnici što bolje kreirali biznis plan, za njih će biti organizovane konsultacije sa stručnjacima, na kojima mogu da pitaju sve što im nije jasno iz oblasti preduzetništva.

Nakon prezentacija svih učesnika, održaće se koktel na kojem će ušesnici moći međusobno da se konsultuju, razmene ideje, ali ostvare kontakte sa potencijalnim investitorima, kako bi bili korak bliže realizaciji biznis plana.

Prijave su otvorene za studente svih fakultetado 22. novembra.

Sve dodatne informacije možete naći na zvaničnom sajtu organizacije estiem.org.rs.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: