AEGEE- Niš organizuje seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju „Be smart and start“

AEGEE Niš organizovaće seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju „Be smart and start“.

AEGEE Niš organizovaće seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju „Be smart and start“. Seminar se održava 21. i 22. maja u periodu od 15:00h do 20:00h, u Oficirskom domu.

Učesnici ovog seminara imaće priliku da čuju iskustva uspešnih preduzetnika iz Niša, zaposlenih u raznim kompanijama, saznaju više o fondacijama i programima, uz pomoć kojih mogu olakšati zaposlenje i pokretanje sopstvenog biznisa. Imaće priliku da steknu veštine iz oblasti marketinga, pisanja biznis plana i projekata.

AEGEE Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već dvadeset godina. Kao nevladina, politički nezavisna i neprofitna organizacija, AEGEE- Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Evropski studentski forum- AEGEE Europe postoji u preko 270 akademskih centara širom Evrope i ima preko 13000 članova. U toku godine širom AEGEE mreže organizuje se preko 200 različitih događaja.

Link do facebook event-a: https://www.facebook.com/events/443940206020098/

Link do facebook stranice: https://www.facebook.com/AEGEENis/

Zvanični sajt: http://www.aegeenis.org.rs/

Sva dodatna pitanja možete slati na e-mail aegeenis@gmail.com.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: