Besplatni pravni saveti i objava rada za trudnice i mame

Nomotehnički centar Beograd, uz finansijsku podršku iz budžeta grada Beograda, Sekretarijata za socijalnu zaštitu, vas poziva da uzmete aktivno učešće u projektu Socijalna inovacija u službi efikasnog ostvarivanja prava socijalne zaštite – budi uključen!

Ukoliko ste trudnica ili mama sa prebivalištem, odnosno boravištem na teritoriji Grada Beograda, možete nam postaviti pravna pitanja iz oblasti socijalne zaštite, naši advokati i pravni stručnjaci, pružiće Vam besplatnu pravnu pomoć! Servis je otvoren od 16.oktobra 2014.godine. Pitanja možete postaviti na sajtu, u sekciji Pravni saveti!

Takođe, u periodu od 01.novembra 2014.godine do 01.decembra 2014.godine, možete u sekciji Obrazovanje, saznati detalje oko besplatne objave eseja u zvaničnom Zborniku radova!

Naročito se trudnice i mlade mame susreću sa nedovoljnom podrškom na studijama, zato želimo da pomognemo svima i onima koji su na fakultetima, kao i onima koji nisu jer uvidom u sistem koji pruža podršku nastavku obrazovanja trudnicama i mladim mamama, odvažiće se i buduće genereacije na studiranje i ostvarivanje u najvažnijoj ulozi u životu.

budi ukljucen

Uključite se aktivno u bolje kreiranje socijalne zaštite u Gradu Beogradu, saznajte više o načinu participacije u stranim projektima, kroz upoznavanje sa streteškim dokumentima, postavite pravno pitanje, objavite besplatno esej!

Posetite web sajt: www.budiukljucen.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: