Stiže leto i AIESEC praksa

Da li želiš da ovo leto provedeš van Srbije? Želiš da upoznaš nove ljude, sebe u drugačijim okolnostima, da radiš na svojim veštinama, da spojiš zadovoljstvo i korisnost?

AIESEC ti pruža priliku za sticanje ovih iskustava.

U sledećih par redova možeš da saznaš više o programu volonterskih praksi Global Volunteer, koji organizuje međunarodna studentska organizacija AIESEC.

Global Volunteer  je međunarodni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Praksa ovog tipa ti širi svest o multikulturalnosti, toleranciji, globalnim problemima poput ljudskih prava. Takođe te edukuje o određenoj oblasti rada i razvija liderstvo u tebi.

AIESEC organizacija zajedno sa Ujedinjenim Nacijama radi na Ciljevima održivog razvoja i zbog toga su naše Global Volunteer prakse orijentisane na rešavanje problema sveta.  Želimo da i tebi omogućimo da utičeš i doprineseš da do 2030. godine svet bude bolje mesto za život.

Ako želiš da čuješ više o ovim praksama i da upoznaš osobe koje su bile na ovim praksama dođi 26.04. u 19h u Kancelariju za mlade koja se nalazi na 6. spratu u Beograđanki.

AIESEC prakse već godinama pomažu mladima da prestignu svoju konkurentsku generaciju!

Saznaj kako mi to radimo, obezbedi svoje mesto:
https://podio.com/webforms/18273079/1228175

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 124 zemlje sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili Facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»