Škola poslovnih veština

Programi POSLOVNIH VEŠTINA odvijaju se pod pokroviteljstvom Obrazovnog Centra EQUILIBRIO.

OBRAZOVNI CENTAR EQUILIBRIO
Bulevar despota Stefana 22
11000 Beograd

Tel: 011 33 74 058
Mob. 065 33 74 058
e-mail: info@poslovnevestine.com
 

 Programi POSLOVNIH VEŠTINA odvijaju se pod pokroviteljstvom Obrazovnog Centra EQUILIBRIO.

Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Misija naše obrazovne institucije je da uz saradnju sa svojim polaznicima i društvenom zajednicom, uvažavajući savremene trendove u društvu i obrazovanju, omogući sigurno, savremeno obrazovno okruženje sa maksimalnim i efektivnim učinkom, koje podržava intelektualni i socijalni razvoj raznolikih učenika i studenata podstičući ih da postanu i da se razvijaju kao:

 • Uspešni učenici
 • Nezavisni mislioci sa proaktivnim stavom
 • Poštovani pojedinci

Kao viziju za budućnost smo odredili ostvarenje svih elemenata misije kao i pozicioniranje naše obrazovne institucije među vodeće brendove iz oblasti obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije, iskreno verujući u važnost procesa učenja, uz primenu najboljih metoda podučavanja koje je od ključne bitnosti za stvaranje zdravog društva čija je osnova znanje kao primarna prednost u globalizovanom svetu.

Kvalitetni predavači

Kurseve vode kvalifikovani predavači sa velikim iskustvom u oblasti teme koju predaju. Oni su vrhunski stručnjaci u oblasti menadžmenta, marketinga, finansija, upravljanja projektima, vremenom, ljudski resursima….

Pored stručnosti i ogromnog iskustva, odlikuje ih predusretljivost, ljubaznost i orijentisanost ka polazniku. Njihov cilj je da Vam efikasno prenesu primenjiva i aktuelna znanja iz oblasti biznisa, kako bi što više bili osposobljeni za današnje rastuće zahteve modernih kompanija.

Ono što je karateristično za naše kurseve i obuke jeste da je polaznicima u toku svakog časa predmet izučavanja predstavljen ne teorijski, već praktično na mnoštvu zanimljivih primera koji predstavljaju najbolju konkretnu obuku za rad – odmah nakon završetka kursa. Primenjuju različite metode obuke:

 • interaktivne metode rada
 • studije slučajeva iz prakse
 • aktivnu nastavu
 • diskusije
 • debate
 • fokusiranje na individulizaciju u procesa učenja
 • podsticanje razvoja različitih tipova inteligencije…

Za više informacija, posetite stranicu: www.poslovnevestine.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Eduka Centar je visokospecijalizovana ustanova čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnosti vezanih za lično i poslovno usavršavanje. Poslovni trening centar - organizuje obuke iz oblasti: menadžment, marketing, PR, finansije,... Pročitajte više »»
 • Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog... Pročitajte više »»
 • Škola video novinarstva je namenjena svima koji žele da steknu i usavrše veštine i znanja neophodna za posao u televizijskoj, produkciji video i multimedijalnih sadržaja. Jedinstven program obuhvata: video sinopsis, televizijsko izveštavanje,... Pročitajte više »»
 • Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i... Pročitajte više »»
 • Institut za ekonomsku diplomatiju je posvećen razvoju ekonomske diplomatije u našoj zemlji, unapređenju saradnje u međunarodnim privrednim odnosima, afirmaciji znanja i njegove efikasne primene u postizanju ekonomskih uspeha u dinamičnom,... Pročitajte više »»