Institut za ekonomsku diplomatiju

Institut je osnovan 2003. godine sa sedištem u Beogradu (Zemun). Direktor Instituta je prof. dr Miroslav Raičević.

Institut je osnovan 2003. godine sa sedištem u Beogradu (Zemun). Direktor Instituta je prof. dr Miroslav Raičević.

Institut sarađuje sa naučno-istraživačkim ustanovama, kompanijama, organizacijama i institucijama iz zemlje i inostranstva. Stalno zapošljava eksperte za marketing i finansije. Istraživači, konsultanti, autori i predavači su angažovani po projektnom principu.

 MISIJA I VIZIJA INSTITUTA

Misija: Institut za ekonomsku diplomatiju je posvećen razvoju ekonomske diplomatije u našoj zemlji, unapređenju saradnje u međunarodnim privrednim odnosima, afirmaciji znanja i njegove efikasne primene u postizanju ekonomskih uspeha u dinamičnom, multikulturnom internacionalnom poslovnom okruženju.

Jačanjem istraživačkih i profesionalnih potencijala pojedinaca doprinosimo njihovim uspesima, uspesima privrednih organizacija, institucija i društva u celini.

Vizija: Svoje delovanje i razvoj Institut zasniva na znanju, inovativnosti, na veri u ljude i visokom profesionalizmu, na vrhunskom tretmanu klijenata i društvenoj korisnosti. Naš cilj je razvoj Instituta kao prestižne internacionalno orijentisane ustanove koja će se na visokom nivou baviti naučnim istraživanjima, konsaltingom, profesionalnim usavršavanjem i izdavaštvom u svim oblastima koje su od značaja za ekonomsku diplomatiju i međunarodno poslovanje, kako u zemlji, tako u regionu i svetu.

Institut teži dostizanju postojanog vrhunskog kvaliteta svojih usluga: istraživanja, konsaltinga, programa profesionalnog usavršavanja i izdavačkih projekata, njihovom neprekidnom inoviranju, standardizaciji, rastućoj korisnosti i daljoj internacionalizaciji. U ovom kontekstu, Institut posebnu pažnju posvećuje integraciji naše zemlje u Evropsku Uniju.

Adresa: Pregrevica 168, Zemun
Telefoni: 011/ 307 7612, 011/ 307 7613
e-mail: ied.bg@open.telekom.rs ili jsimovic@economicdiplomacy.co.rs
www: www.economicdiplomacy.co.rs
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Eduka Centar je visokospecijalizovana ustanova čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnosti vezanih za lično i poslovno usavršavanje. Poslovni trening centar - organizuje obuke iz oblasti: menadžment, marketing, PR, finansije,... Pročitajte više »»
  • Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog... Pročitajte više »»
  • Škola video novinarstva je namenjena svima koji žele da steknu i usavrše veštine i znanja neophodna za posao u televizijskoj, produkciji video i multimedijalnih sadržaja. Jedinstven program obuhvata: video sinopsis, televizijsko izveštavanje,... Pročitajte više »»
  • Programi POSLOVNIH VEŠTINA odvijaju se pod pokroviteljstvom Obrazovnog Centra EQUILIBRIO. Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga da se odlučite... Pročitajte više »»
  • Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i... Pročitajte više »»