Smart

Smart d.o.o. je vodeći se vizijom da postane vodeća "Problem Solving" kompanija je i postala jedna od vodećih kompanija u Srbiji specijalizovana za rešavanje IT problema i pružanje IT usluga.

Smart d.o.o. je vodeći se vizijom da postane vodeća „Problem Solving“ kompanija je i postala jedna od vodećih kompanija u Srbiji specijalizovana za rešavanje IT problema i pružanje IT usluga.

Naš primarni cilj je zadovoljstvo komitenta što nas obavezuje da se prema njemu odnosimo profesionalno i sa velikim uvažavanjem. Misija kompanije se odnosi na rešavanje poslovnih i IT problema uz transfer znanja.

Transferom znanja omogućavamo našim komitentima da ostvare svoje poslovne ciljeve brže i bolje od konkurencije. Zato se u kompanijskoj politici i poslovnoj strategiji veliki značaj daje stručnosti, kvalitetnoj selekciji kadrova, unapređenju znanja i inovativnosti, sve u skladu sa aktuelnim međunarodnim standardima i sistemom kvaliteta.

Kompanija Smart d.o.o.  poseduje potvrdu kvaliteta u vidu ISO standarda ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005. Prilikom projektovanja koristi se metodologija Smart Project Best Practice nastalu kao proizvod PMI metodologije, ITIL-a i Microsoft MSF-a.

Adresa: Trg Mladenaca 5, Novi Sad
Telefoni: 021/ 47 28 200
e-mail: office@smart.rs
www: www.smart.rs
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br.... Pročitajte više »»
  • CET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Škola nudi obuku za rad na računaru u Beogradu, a u ponudi škole je preko 70 obuka kako... Pročitajte više »»
  • Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od 29 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine...... Pročitajte više »»
  • Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva Wizard osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Osluškujuci potrebe korisnika i savremenih standarda edukacije, osmislili smo i prilagodili programe obuke na... Pročitajte više »»
  • Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se... Pročitajte više »»