Škola računara IT Centar Niš

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br. 90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja softverskih alata, od osnovnih – svima potrebnih, do profesionalnih – usko specijalizovanih. Obuku vode profesionalni predavači sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, što u kombinaciji sa savremenom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.

IT CENTAR kao jedini Microsoft, Cisco i Toefl partner u Jugoistočnoj Srbiji, omogućava svojim polaznicima najsavremeniju obuku i sertifikaciju u odgovarajućoj oblasti.

Treninzi programskih jezika (Java, C++, C#), Web tehnologija (HTML5, CSS3, JavaScript, PHP), Linux OS-a, softverskih alata (AutoCad, Photoshop, AdobeFlash, Solid Works, 3D Studio, MS office) samo su neki od profesionalnih treninga koji se mogu pohađati u IT Centru.

IT CENTAR je, kao ispostava kompanije PEARSON VUE – Bloomington USA, ovlašćen za testiranje kandidata za dobijanje internacionalnih diploma navedene kompanije. Prometric-u podršku u testiranju kandidata pružaju autorizovani testing centri širom sveta među kojima i škola računara IT CENTAR, jedina u ovom regionu.

IT CENTAR, kao zvanični nosilac ECDL licence je ovlašćen za testiranje kandidata po ECDL standardu, a kao zvanični nosilac iBT TOEFL licence ovlašćen je i za testiranje kandidata po TOEFL standardu.

Treninzi u IT Centru:

 • Administrator računarskih mreža
 • SQL Server 2012
 • Programiranje
 • Grafika i dizajn
 • Korisnički kursevi
 • Management
IT Centar
Adresa: Cara Dušana 90/3, Niš
Telefoni: 062/250-241; 018/528-298
e-mail: office@itcentar.rs
Sajt: www.itcentar.rs
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • CET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Škola nudi obuku za rad na računaru u Beogradu, a u ponudi škole je preko 70 obuka kako... Pročitajte više »»
 • Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od 29 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine...... Pročitajte više »»
 • Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva Wizard osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Osluškujuci potrebe korisnika i savremenih standarda edukacije, osmislili smo i prilagodili programe obuke na... Pročitajte više »»
 • Smart d.o.o. je vodeći se vizijom da postane vodeća "Problem Solving" kompanija je i postala jedna od vodećih kompanija u Srbiji specijalizovana za rešavanje IT problema i pružanje IT usluga. Naš primarni cilj je zadovoljstvo... Pročitajte više »»
 • Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se... Pročitajte više »»