Centar Wizard

Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva Wizard osnovan je 10.avgusta 2007. godine.

Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva „Wizard“ osnovan je 10.avgusta 2007. godine.

Osluškujuci potrebe korisnika i savremenih standarda edukacije, osmislili smo i prilagodili programe obuke na računaru, sa svim pojedinačnim i kompletnim kursevima koji su potrebni za profesionalno napredovanje,ali i za kućnu upotrebu računara, osavremenili nastavu knjigovodstva uvodeći kurseve koji se odvijaju na računaru u profesionalnom programu, a za strane jezike koji danas predstavljaju neophodnu kartu za ulazak u polovni svet i napredovanje, izabrali izusetne programe koji omogućavaju prihvatanje i poslovnog i svakodnevnog jezika, znači – nećete se naći u nelagodnoh situaciji u bilo kom trenutku!

U potpuno opremljenomi klimatizovanim kabinetima sa najsavremenijom računarskom opremom postanite uspešan korisnik računara! Stalni pristup internetu će Vam omogućiti da proširite Vaša znanja iz oblasti koja vas zanima.

Uz odabrane udžbenike i audio materijale u potpunosti ovladajte nekim od svetskih jezika bez obzira da li ste početnik ili imate predznanje. Kreirajte nastavu prema Vašim potrebama u periodu kada Vama to odgovara uz konsultacije sa našim profesionalnim timom predavača! Testirajte svoje znanje sasvim besplatno.

Omogućili smo Vam i savremeno i uvek potrebno vođenje poslovnih knjiga, ali sada na lakši i moderniji način – preko računara u programu.Budite u prednosti u odnosu na druge!

   
  Adresa: Cara Dušana 74/ 5, Dorćol
  Telefoni: 011/26-26-829, Mob: 064/92-0000-2
  e-mail: office@skolawizard.rs
  www: http://skolawizard.rs
   
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br.... Pročitajte više »»
  • CET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Škola nudi obuku za rad na računaru u Beogradu, a u ponudi škole je preko 70 obuka kako... Pročitajte više »»
  • Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od 29 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine...... Pročitajte više »»
  • Smart d.o.o. je vodeći se vizijom da postane vodeća "Problem Solving" kompanija je i postala jedna od vodećih kompanija u Srbiji specijalizovana za rešavanje IT problema i pružanje IT usluga. Naš primarni cilj je zadovoljstvo... Pročitajte više »»
  • Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se... Pročitajte više »»