Za studente 10 besplatnih ulaznica za IoT Week!

Studiraš? Zanima te svet Interneta inteligentnih uređaja? Želiš da posetiš IoT Week 2016?

Postani deo globalnog događaja koji okuplja najeminentnije IoT stručnjake, predstavnike svetskih kompanija, obrazovnih i evropskih institucija okupljenih oko oblasti Interneta inteligentnih uređaja!

Prijavi se OVDE do 20. maja, kaži zašto želiš da učestvuješ na IoT Week konferenciji, a studenti sa 10 najoriginalnijih odgovora dobiće gratis ulaznice za konferenciju IoT Week koja se održava u Beogradu u Crowne Plaza Hotelu od 31. maja do 2. juna!

Cena ulaznice za sva tri dana konferencije uz studentski popust je 99 evra.

IoT Week konferencija će kroz tri dana, koliko traje, okupiti ključne institucije koje se bave razvojem IoT-a u svetu: Evropska komisija, IoT Savet, IoT Forum Brazil… Među potvrđenim govornicima su predstavnici najvećih svetskih kompanija koje razvijaju IoT tehnologije, uključujući Microsoft, Ericsson, Siemens, IBM Research, Fujitsu i Bosch. Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji su: kako IoT i analiza podataka menjaju maloprodaju, Koja je veza IoT i poljoprivrede i kako IoT doprinosi pametnijoj poljoprivredi, kako uz IoT gradovi postaju pametniji. Pogledaj kompletan program konferencije.

Prijavi se i otkrij nove dimenzije IoT sveta!

Ukoliko želite da se priključite konferenciji, možete se registrovati online, a za sva dodatna pitanja u vezi sa konferencijom IoT Week 2016, možete kontaktirati organizatora na2016@iot-week.eu.

Izvor: mondo.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: