Virtuelna realnost na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Četvrtu godinu zaredom konferencija o informacionim tehnologijama „IT Days 2016“, koju organizuje Grupa za SPEKOF, okupiće 13. i 14. decembra na Ekonomskom fakultetu (EKOF) studente, IT entuzijaste i predavače iz poslovnog života koji će diskutovati o IT sektoru u Srbiji.

Ove godine na IT Days-u učesnici će saznati odgovore na pitanja poput kako finansiratisvoj startap, kako naći posao preko LinkedIna, koji su to poslovi budućnosti. Čuće predavanje o načinima plaćanja u Srbiji putem interneta, o poslovnoj primeni virtuelne realnost, kao i o tehno-marketingu.

Predavači će biti predstavnici marketinških agencija, blogeri i IT stručnjaci kao što su Aleksandar Nikolić, Igor Božović, Vitomir Jevremović, Nebojša Krivokuća, Istok Pavlović, Martina Anđelković…

„Pored predavanja planirano je i predstavljanje nekoliko IT projekata koji bi trebalo u budućnosti da pozicioniraju Ekonomski fakultet kao lidera na polju primene informacionih tehnologija u edukaciji. Pozivamo Vas da nam se pridružite na već tradicionalnomIT Days-a za kojeg se uvek traži mesto više, za kojeg je i amfiteatar od 470 mesta mali. Što bi rekao jedan od naših prethodnih predavača, Petar Vasić, poznati IT stručnjak, Wejustneed more space.“,  poručuju organizatori iz Grupe za SPEKOF.

Imajući u vidu da je učešće na konferenciji besplatno ne sumnjamo da će se tražiti mesto više za svako od ovih predavanja. Zainteresovani mogu obezbediti svoje mesto na IT Days-u putem online prijave, dok se mogudodatno informisati o svim pojedinostima putem zvanične stranice konferencije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: