Usudi se da prestaneš da kucaš!

Zamislite situaciju da ste krenuli da kucate seminarski rad ili čak diplomski ili maturski rad, i ukoliko zastanete na samo 5 sekundi sve što ste do sada iskucali će nestati! Ne postoji opcija Save, ne postoji pauza, samo morate da nastavite da kucate to je jedino rešenje.

Ako imate baš baš kratak rok i morate odmah da iskucate rad ovo je aplikacija za vas. Kao što joj i samo ime kaže The Most Dangerous Writing App zadaće vam ozbiljan zadatak. Ova web aplikacija funkcioniše po veoma jednostavnom principu, možete podesiti vreme koje hoćete da kucate – 5,10, 20, 30, 45 ili 60 minuta i od kada pritisnete start ne smete da prestanete da kucate čan ni na 5 sekundi. Ukoliko stanete sve će biti izbrisano.

Ova aplikacija vam može pomoći ukoliko je potrebno da vežbate brzo kucanje ili jednostavno želite da zabeležite neku ideju. Nije važno da sve bude pravilno napisano, sve to možete ispraviti kasnije, suština je u tome da ćete se znatno ubrzati u kucanju.

Sigurno ćete u početku i nekoliko puta pogrešiti u smislu da ćete izgubiti tok misli i da nećete stići da napišete rečenicu ili pasus do kraja tj. zastaćete i sve ono što ste do tada napisali samo će početi da nestaje pred vašim očima, ali to je i suština da se ubrzate i naučite da u jednom dahu pretočite misli u reči.

Pokušali smo da napišemo ovaj članak uz pomoć ove aplikacije i naravno nismo uspeli iz prve, ali kada smo pokušali da napišemo članak bez previše razmišljanja o detaljima uspeli smo sa lakoćom da napišemo članak uz The Most Dangerous Writing App.

Srećno kuckanje!

The Most Dangerous Writing App

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: