USF Gaming Fair – Igraj za Ognjena!

Od 24. do 26. marta, u igraonici Galaktika u Delta City-ju održaće se prvi humanitarni gejming turnir – USF GAMING FAIR, koji organizuje Unija studenata FON-a u saradnji sa ompanijama ASUS, Fortuna Gaming i United Media.

Tokom USF Gaming Fair-a studenti univerziteta u Beogradu, pored dobre zabave i podsticanja takmičarskog duha, imaće priliku da se bliže upoznaju sa jednom od trenutno najbrže rastućih industrija na svetu – gejming industrijom.

Cilj ovog turnira je prikupljanje novčanih sredstava za Ognjena Petrovića, studenta Visoke
elektrotehničke škole. Ognjenu je pre tri godine dijagnostikovan Hočkinov sindrom – tumor
limfinih žlezda, a jedina opcija za lečenje je Nemačka, gde je neophodno izvršiti transplataciju
matičnih ćelija.

Sama manifestacija će trajati tri dana. Prvog dana učesnici će imati priliku da se podsete retro
igrica koje su obeležile gejming istoriju: Dota 1 i CS 1.6​, dok će se drugog dana okušati u novijim igrama CS GO​, LoL i PES2017​. Treći dan će biti namenjen upoznavanju domaće gejming scene, kada će se predstaviti kompanije koje se bave razvojem igara na našim prostorima. Takođe, svim zainteresovanima za potencijalan rad u ovoj industriji će biti omogućeno da predaju kompanijama svoj CV.

Prijave za turnir vršiće se putem popunjavanja online forme i uplatom kotizacije na račun
humanitarne fondacije “Budi human” za Ognjena Petrovića.

Uplatilac:​ Ime i prezime kapitena tima + Ime tima
Svrha uplate: ​Kotizacija za humanitarni USF Gaming Fair
Primalac: ​Humanitarna fondacija BUDI HUMAN za Ognjena Petrovića
Žiro-račun: ​160-458763-23

O Uniji studenata FON-a:
Unija studenata FON-a je novoosnovana studentska organizacija na Fakultetu organizacionih
nauka, koja je počela sa radom 2016. godine sa ciljem da podigne svest o studentskim pravima i utiče na bolju informisanost i kolegijalnost među studentima. Iako važi za mladu organizaciju, njeni članovi su u protekloj godini imali priliku da uspešno realizuju četiri projekta. Pored USF Gaming Faira u planu za 2017. godinu je još tri projekta, kako humanitarnog, tako i društveno – odgovornog karaktera. Kroz projekte svi članovi imaju priliku da se edukuju, usavršavaju i stiču iskustvo u oblastima koje su u korelaciji sa njihovim interesovanjima, što im daje motivaciju da u budućnosti budu još kreativniji i odvažniji u realizaciji projekata.

USF Gaming Fair je događaj osmišljen s ciljem da spoji lepo i korisno – da omogući studentima da se zabave ali i da učine nešto humano. Iskoristi priliku, okupi ekipu, i igraj za Ognjena!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: