The Elder Scrolls

Nešto potpuno novo u svetu igara, predstavlja igra “The Elder Scrolls”

Massively Multiplayer Online Role-Playing ili MMORPG, je igra koja vas uvodi u jedan novi izmišljeni svet. Od igrača se traži da su povezani on-line, u mrežu sa ostalim učesnicima. Nakon toga svako kreira svoj sopstveni karakter, a zatim u međusobnoj komunikaciji, obavljate misije različitih težina i složenosti.

Inače, Elder Scrolls Online je objavljen u aprilu 2014. za PC koji je od samog početka bio platforma za ovu igricu. Nova verzija napravljena je za PlayStation 4 i Xbox One, pod punim naslovom  “The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.”

Kada je objavljeno prvo izdanje, igra je zahtevala mesečno plaćanje pretplate. Veliki broj pritužbi igrača ove igre na brojne bagove i plaćanje, kao rezultat su dovele do toga da danas nije potrebna pretplata da bi uživali u igranju.

Radnja igre se odvija na kontinentu koji se zove Tamriel. Jedan veliki svet, raznovrstan i veoma dobro urađen. Naime, pejzaži, prelamanje boja i animacija su na vrhunskom nivou. Kritike su odlične što se tiče ove igre za konzole novijih generacija, dok su igrači na PC-u malo razočarani, jer ne uspevaju da na istim vide sve čari ove igre, kao što to mogu igrači na konzolama.

 

Autor: R.R.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: