Technology ‘n’ Trends vol. 6 – konferencija o informacionim tehnologijama

Technology ’n’ Trends je trodnevna konferencija organizovana kao serija predavanja kroz koje bi kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstavile svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave.

Ovim programom želimo da omogućimo studentima da na vreme počnu da se usavršavaju u skladu sa vodećim trendovima i tehnologijama, kao i da se zainteresuju za nove oblasti tehnologija. Kroz predavanja i praktične radionice mogu da steknu nova, i dopune dosadašnja znanja, čuju dosta zanimljivosti iz sveta inovacija, ali i da se upoznaju sa načinom rada kompanija i onim što će se od njih kao zaposlenih jednoga dana očekivati. Takođe, verujemo da okupljanje i povezivanje studenata sa kompanijama može pospešiti njihovu dalju saradnju, jer obe strane imaju priliku da se predstave na najbolji način.

Prvi T’n’T je bio 2012. godine i od tog trenutka preko 500 studenata i srednjoškolaca je posetilo ove konferencije, što samo dokazuje želju mladih za novim saznanjima i želju za napredovanjem u društvu.

Ovogodišnji T’n’T će se održati od 6. do 8. aprila na Elektronskom fakultetu i ove godine je tema Razvoj igara što će nesumljivo privući dosta mladih ljudi koji vole da se zabave u virtuelnom svetu. Puno predavanja, radionica, zanimljivih stvari, druženja i nagrada. Prijave za radionice i takmičenja će bii na sajtu 6. T’n’T a.

Učesnici dosadašnjih konferencija T’n’T a su bile neke od najpoznatijih svetskih i srpskih IT kompanija kao što su Microsoft, Nordeus, Limundo, Webelinx …

http://sicef.info/tnt6/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: