Stigao je Facebook Moments

Najnovija aplikacija koja nam stiže iz Facebook-ove fabrike čuda jeste “Moments”, servis koji vam omogućava da pravite zajedničke albume sa prijateljima. Odnosno, ova aplikacija vam omogućava sortiranje fotografija na kojima se nalazite vi i vaši prijatelji u jedan deljeni album.

Aplikacija Moments ima za cilj da sačuva i grupiše stotine fotografija na kojma se nalaze vaši prijatelji i tako ih odvoji od ostalog sadržaja, sortirajući ih na jedno mesto. Ova aplikacija radi po principu prepoznavanja lica i na taj način pretražuje sve vaše fotografije i organizuje ih u jedan album na vašem telefonu. Taj album delićete sa svim prijateljima koji su tagovani na ovim fotografijama. Potrebno je da i vaši prijatelji imaju instaliranu aplikaciju na svom pametnom telefonu kako bi videli nove fotografije koje su dodate ovoj kolekciji.

Zamislite da po povratku sa letovanja sada možete imati jedan zajednički album odakle ćete lako preuzeti sve fotografije koje želite bez čekanja prijatelja da vam ih pošalju. Iz Facebook-a ističu da će Moments pomoći korisnicima da jednostavnije spoje događaje na jedno mesto i tako izgrade još bolju interakciju sa svojim prijateljima.

Aplikacija se već danas može besplatno preuzeti za iOS i Android operativne sisteme putem AppStore i GooglePlay prodavnica.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: