Smart City Challenge Serbia 2017

Druga edicija Smart City Challenge Serbia, tromesečnog smart city akceleratora je zvanično lansirana. Akcelerator je namenjem svim timovima koji žele da unaprede svoje urbano okruženje kroz upotrebu najnovije tehnologije poput: IoT (Internet of Things), AR/VR (Augmentovana/virtualna realnost), AI (Veštačka inteligencija), Blockchain, Big Data i mobilnost.

Udruženje BEUM u saradnji sa Friedrich Naumann fondacijom i ICT Hub-om, poziva sve zainteresovane timove koji imaju originalnu ideju u ranoj fazi razvoja da se prijave do 10. septembra.

Deset izabranih timova koji prođu prvi krug selekcije postaće deo tromesečnog Smart City akceleratorskog programa. Čak 12 sati mentorskih sesija po timu tokom tri meseca pomoći će timovima da se povežu sa vrhunskim stručnjacima i svoju ideju dovededu do uspešnog proizvoda. Izabrani timovi imaće pristup Garage Lab-u – novoj IoT laboratoriji u srcu Beograda, a za najbolje timove pripremaju se različite nagrade.

Svi zainteresovani koji žele da saznaju nešto više o predstojećem Smart City Challenge Serbia, 31. avgusta imaće priliku da prisustvuju meetup-u u Playground-u i dodatno se upoznaju sa programom takmičenja.

Formular za prijave i uslovi konkursa predstavljeni su na web sajtu www.smartcitychallenge.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: