Prvi humanitarni gejming turnir – USF Gaming Fair

Od 24. do 26. marta, u igraonici Galaktika u Delta City-ju održaće se prvi humanitarni gejming turnir – USF GAMING FAIR, koji organizuje Unija studenata FON-a.

Tokom USF Gaming Fair-a studenti univerziteta u Beogradu, pored dobre zabave i podsticanja takmičarskog duha, imaće priliku da se bliže upoznaju sa jednom od trenutno najbrže rastućih industrija na svetu – gejming industrijom.

Cilj ovog turnira je prikupljanje novčanih sredstava za Ognjena Petrovića, studenta Visoke elektrotehničke škole. Ognjenu je pre tri godine dijagnostikovan Hočkinov sindrom – tumor limfinih žlezda, a jedina opcija za lečenje je Nemačka, gde je neophodno izvršiti transplataciju matičnih ćelija.

Sama manifestacija će trajati tri dana. Prvog dana učesnici će imati priliku da se podsete retro igrica koje su obeležile gejming istoriju: Dota 1 i CS 1.6, dok će se drugog dana okušati u novijim igrama CS GO, LoL i PES2017. Treći dan će biti namenjen upoznavanju domaće gejming scene, kada će se predstaviti kompanije koje se bave razvojem igara na našim prostorima. Takođe, svim zainteresovanima za potencijalan rad u ovoj industriji će biti omogućeno da predaju kompanijama svoj CV.

Prijave za turnir vršiće se putem popunjavanja online forme http://bit.ly/usfgamingfairprijava i uplatom kotizacije na račun humanitarne fondacije “Budi human” za Ognjena Petrovića.

Uplatilac: Ime i prezime kapitena tima + Ime tima

Svrha uplate: Kotizacija za humanitarni USF Gaming Fair

Primalac: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN za Ognjena Petrovića

Žiro-račun: 160-458763-23

Izvor: www.b92.net

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: