Prijavite se na takmičenje „Start Tel Aviv“ i osvojite put u Izrael

Ambasada Izraela i ICT Hub organizuju „Start Tel Aviv“, takmičenje startap kompanija iz Srbije i Crne Gore, na koje zainteresovani mogu da pošalju prijave do 25. juna. Ovogodišnje takmičenje posvećeno je socijalnom preduzetništvu i urbanim inovacijama, a projekat ima za cilj da motiviše startap zajednicu da inovacijama unapredi svakodnevni život u svojim gradovima i približi svoje delovanje građanima.

Takmičenje, koje se u Srbiji održava po četvrti put, predstavlja zajedničku inicijativu opštine Tel Aviv i Ministarstva spoljnih poslova Izraela. Pobednici iz 23 prestonice sveta imaće priliku da učestvuju na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu, koji se ove godine održava od 3. do 7. septembra. (www.dldtelaviv.com)

Pobedničke startap kompanije imaće priliku i da se se tokom višednevnog boravka u Tel Avivu sretnu sa vodećim izraelskim preduzetnicima, poslovnim anđelima, predstavnicima tehnoloških inkubatora i upoznaju sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski startap ekosistem.

Prijava

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoj startap na sledećem link do 25. juna. Stručni žiri će izabrati deset kompanija koje će se predstaviti na završnom događaju početkom jula u Beogradu, kada će biti proglašen pobednik.

Kriterijumi

Da bi konkurisale, startap kompanije treba da se predstave sa inovativnim projektima iz oblasti Web, ICT i IoT, kao i da se njihov proizvod ili koncept odnosi na socijalno preduzetništvo i/ili urbane inovacije. Sedište startap kompanije treba da bude u Republici Srbiji ili u Republici Crnoj Gori, a startap u početnoj fazi, sa razvijenim prototipom.

Za više informacija pišite nam na: israelinserbia@gmail.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: