Potraga za najboljim startapom

U saradnji sa Seedstars World iz Švajcarske i uz veliku pomoć StartIt-a, udruženje e-Front 22. septembra u 19 časova u ICT Hub-u već drugu godinu za redom organizuje takmičenje za startape.

Tokom „Seedstars Chapter” takmičenja, 12 odabranih startapa iz Srbije će se pred žirijem takmičiti za titulu regionalnog pobednika (Seedstars Regional Belgrade Winner), i samim tim dati sebi šansu da postanu Seedstars World Global Winner. Ovaj događaj okuplja više od 100 preduzetnika, investitora i novinara lokalnog startap ekosistema. Cilj je da se povežu ljudi sličnih interesovanja, kao i da ovaj događaj bude odskočna daska za uspeh onima koji se stvarno trude.

Nakon više od 60 organizovanih događaja tokom dve godine, Seedstars World SA nastavlja niz istih, te započinje sedmomesečnu selekciju najboljih startapa u više od 50 država. Čitava priča završava se finalnim Seedstars World Event-om u Švajcarskoj gde će se svi finalisti tokom sedam dana takmičiti za titulu „Seedstars World Global Winner” i nagradni fond od 500.000 USD u različitim investicijama. Ove godine očekujemo više od 2.000 svetskih prijavljenih startapa, a fond nagrada će biti uvećan za 1.000.000 USD, specijalno za startape u oblasti turističkih usluga i fintech industrije.

Žiri na regionalnom nivou će činiti Cédric Waldburger (Mediasign), Nebojša Lazić (StartLabs), George Sarcevich (Eagle Ventures i SPEA), Igor Ovcharenko (Seedstars World) i Nenad Paunović (SEVEN).

Zainteresovani startapi mogu da se prijave popunjavanjem formulara na ovom linku, a rok za prijave ističe uskoro, 18. septembra. Izabrani startapi će pravovremeno biti obavešteni o selekciji. U startap svetu postoji dosta takmičenja, ona postoje sa razlogom i treba ih iskoristiti.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: